Datum:

Oude Kerk Dongen

Tijd:

13.30 uur en 15.15 uur

“Op Zoek naar de Kerstgedachte”

Wat klein begon in de vergadering tussen twee bestuursleden en de dirigent, is uitgegroeid tot een geweldig project. “Zullen we nog iets doen voor de kerst” was de vraag.

Ideeen werden besproken. Een jeugdlid zei “Maar het moet niet het verhaal van de herders, 3 koningen en de stal zijn.” Het was nog niet zo eenvoudig om een mooi verhaal te vinden, toch is het gelukt. Het verhaal heet: “Op zoek naar de kerstgedachte”.

Tijdens de voorstelling neemt een verhalenverteller u mee naar het gezin van Sterre. Sterre gaat op zoek naar de kerstgedachte. Het jeugdorkest, onder leiding van Rolf Rombouts, speelt samen met een popcombo en 2 zangeressen liedjes die passen bij het verhaal. De dertien leerlingen van de ‘muziekbende’ leveren ook hun bijdrage.

Dus nog meer reden om te komen kijken. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling van zondag 18 december om 15.15 uur, dus wees er snel bij.

Je kunt kaartjes ( €5,- per stuk) reserveren op het volgende emailadres: jeugdorkest@muziekverenigingdongen.nl

Laatste agenda items