Nieuwjaarsconcert

Cammeleur

Tijd:

20.00 uur

Op zaterdagavond 7 januari zal na 2 jaren afwezigheid het traditionele nieuwjaarsconcert van Konkinklijke Muziekvereniging Dongen weer plaatsvinden op de eerste zaterdagavond in het nieuwe jaar.

Ook dit jaar zullen alle orkesten van de muziekvereniging zich weer presenteren. Dit jaar een bijondere versie; Ad van Groezen, dirigent van het Middenorkest zal voor de laatste keer het Middenorkest dirigeren, daarna stop hij hiermee.

Het jeugdorkest onder leiding van Rolf Rombouts zal de avond openen en eerst enkele nummers spelen.

Aansluitend zal het Harmonierokest olv Sebastioaan Hettema o.a. nog enkele mummers van het in Novmeber gehouden Filmocncert ten gehore brengen.

Het Middenorkest, dus voor de laatste keer onder leiding van Ad van Groezen zal deze keer na de pauze spelen en een mooi gevarieerd muziekprogramma laten horen.

U bent van harte uitgenodigd voor dit nieuwjaarsconcert, toegang is vanzelfsprekend gratis.

Na afloop is er uiteraard tijd om de avond gezellig af te sluiten in de foyer van de Cammeleur en samen met Ad van Groezen terug te kijken op een hele mooie muzikale periode bij het Middenorkest.

Laatste agenda items