Zondag 9 september grootse rommelmarkt

Zondag 9 september grootse rommelmarkt

Zondag 9 september organiseert onze muziekvereniging voor de 2de keer dit jaar een tweedehands- c.q. rommelmarkt. Deze markt vindt plaats in en achter ons verenigingsgebouw De Poort, Gasthuisstraat 3. Op deze zondagochtend gaan om 10.30 uur de deuren open en de markt duurt tot ongeveer 14.30 uur. De entree bedraagt slechts € 1,50 en kinderen tot en met zes jaar zijn gratis.  De opbrengst van deze dag komt ten goede aan het instrumenten- en kledingfonds van de muziekvereniging.

Locatie
Jeugdcentrum De Poort, een goede locatie, die ook de ruimte en mogelijkheden biedt om er een geslaagde markt van te maken. Een halfjaar lang inzamelen door de leden, bekenden en onbekenden heeft er voor gezorgd dat er weer ongelofelijk veel artikelen te koop aangeboden kunnen worden. Dus, ben je op zoek naar dat ene object dat je verzameling compleet maakt, of wil je gewoon lekker rondsnuffelen? Dan is deze markt de juiste plek! De rommelmarkt heeft veel kramen en duizenden artikelen, allemaal met hun eigen verhaal. Voor je het weet ben je aan het onderhandelen met de verkoper en koop je iets waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. De spullen zijn per categorie gerubriceerd, o.a. huishoudelijke artikelen, servies, glaswerk, klein meubelen, audioapparatuur, speelgoed, puzzels, boeken om maar wat op te noemen.

Veiling en catering.
Omstreeks 11.00 uur, vindt de veiling plaats. Veilingmeester K. Jacobs gaat samen met zijn secondanten bijzondere en unieke producten op een professionele wijze bij u aan prijzen en verkopen. Natuurlijk kunt u tijdens deze gezellige markt ook even genieten van een kopje koffie of een ander drankje, de barcommissie zorgt voor de inwendige mens. Verder kunt u tijdens de rommelmarkt deelnemen aan de enveloppenactie en kans maken op een van de vele leuke prijsjes, dit alles ter ondersteuning van de muziekvereniging. De leden van onze vereniging hopen u zondag 9 september te mogen begroeten tijdens deze rommelmarkt.

Het laatste nieuws