Concert ‘Een Nieuwe Start’

Concert ‘Een Nieuwe Start’

Eerste concert genaamd: “Een Nieuwe Start”
Onder leiding van dirigent Sebastiaan Hettema verzorgt het harmonieorkest van Koninklijke Muziekvereniging Dongen op zaterdagavond 15 september om 20.00 uur haar eerste concert in de Cammeleur. Het harmonieorkest is een van de drie orkesten van de nieuwe muziekvereniging, welke voortkomt uit Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum en Harmonie Aurora, en sinds januari 2018 onder de nieuwe naam verder is gegaan. Het harmonieorkest bestaat uit 77 muzikanten.

Gevarieerd programma
De muziekcommissie heeft aan dit eerste concert de toepasselijke titel “Een Nieuwe Start” gegeven. Een nieuwe start, zowel voor de muziekvereniging, als voor De Cammeleur dat over een kleine week haar deuren opent. In het door deze commissie samengestelde avondvullende programma komen tal van muziekstromingen voor, van musical tot rock en van pop tot klassiek. Het harmonieorkest wordt tijdens dit concert uitgebreid met een popcombo en de zang wordt verzorgt door Ilse Willems en Rob Heijkant.

Entreebewijzen
U kunt via www.decammeleur.nl online kaarten bestellen voor dit allereerste concert van het harmonieorkest Koninklijke Muziekvereniging Dongen. De toegangsprijs bedraagt € 2,50 en dit is inclusief een gratis consumptie. U bent op zaterdagavond 15 september van harte welkom om dit concert bij te wonen, het concert vangt om 20.00 uur aan, de zaal gaat open om 19.30 uur.

 

Het laatste nieuws